Terjeszkedik a Training360

Filep SzabolcsÚjabb cégvásárlás révén bővül a tréningpiac egyik nagyobb szereplője, a Training360 Kft. A vállalat a NetAcademia tavalyi akvirálása után most a szoftverfejlesztőket és tesztelőket képző, az egyik legismertebb iparági szereplőnek számító PROGmasters márkatulajdonosában, a QTC Kft.-ben szerzett jelentős tulajdonrészt. A Training360 Csoport informatikai, vezetői és soft-skill képzésein tavaly több, mint 12 ezer ember vett részt hagyományos tantermi, online, illetve vegyes képzéseken. A 2016-ban alapított, jelenleg huszonegy fős munkatársi gárdával rendelkező PROGmasters jellemzően öt hónapos tanfolyamok keretében junior szintű szoftverfejlesztőket és tesztelőket képez.

„Amikor a PROGmasterst elindítottuk, az volt a célunk, hogy minőségi informatikaoktatást biztosítsunk a bootcamp szemlélet mentén. Ebbe nálunk a kezdetektől az is beletartozik, hogy nem csak szakmai képességekkel, hanem soft skillekkel is felruházzuk a nálunk tanulókat, felkészítve hallgatóinkat a munkaerőpiac és a partnercégeink aktuális igényeire. Öt év alatt eljutottunk oda, hogy minőségi oktatásaink révén a bootcamp piac egyik legismertebb szereplőjévé váltunk. Tulajdonosként ezért elérkezettnek láttam az időt arra, hogy a PROGmasterst a Training360-nal, mint szakmai befektetővel közösen még sikeresebbé tegyük a jövőben” – indokolta az üzletrész-értékesítés okait Filep Szabolcs, aki ezután is marad a QTC Kft. – a PROGmasters márkatulajdonosának – ügyvezető igazgatója és oktatója, így hosszú távon elkötelezett a cég iránt.

A QTC Kft. árbevétele 2020-ra az előzetes várakozások alapján átlépheti a 300 millió forintot. A magyar tulajdonú Training360 csoportszintű, konszolidált árbevétele 2021-ben várhatóan meghaladja a 3,5 milliárd forintot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Elindult a Segítség.ma

ked febr 16 , 2021
Segítseg.ma címen elindult a határon túli magyarságot segítő közösségi startup honlapja: az anyanyelvű egészségügyi ellátás nehézségeire megoldást kínáló platformra külhoni magyar szakemberek és betegek regisztrációját várják – közölték a szervezők. Veres Márton, a platform létrehozását kezdeményező Magyar Ifjúsági Konferencia (MIK) elnöke azt mondta, a határon túli területeken a magyar nyelvű egészségügyi, […]
segitseg.ma