Tényleg Szűcs Judit vezeti a Microsoft Magyarország kommunikációját

SzucsJuditMint három hete megírtuk, 2014. október 1. óta Szűcs Judit a Microsoft Magyarország pr vezetője. A szakember az elmúlt csaknem tíz évben a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség kommunikációs vezetője volt, ahol kommunikációs vezetőként az európai uniós fejlesztések kommunikációjáért volt felelős.. A frissen kinevezett vezető, a Corvinus Egyetem nemzetközi kapcsolatok szakán szerzett közgazdász diplomát.

„Amióta a pályámon vagyok, nemzetközi projektekben veszek részt, különböző kulturális hátterű emberekkel dolgoztam együtt. Ezért hiszek a csapatmunkában és abban, hogy az eltérő megközelítések megismerésével jobb válaszokat adhatunk. Nagy lelkesedéssel tekintek a munkám elé a Microsoftnál, amely egy rendkívül izgalmas korszaknak néz elébe. Megtiszteltetés és nagyszerű kihívás számomra, hogy részese lehetek ennek a kivételes történetnek” – mondta Szűcs a kinevezése kapcsán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Végre nem álom az online Post-it... és még ingyenes is

csü okt 30 , 2014
Az ötletes öntapadó jegyzetlapok, avagy, ahogy világszerte nevezik a Post-it kilépett a nyomtatott irodai kellék kategóriából és a jövőben online változatban is elérhető. A népszerű terméket előállító 3M a napokban mutatta be iPhone-ra és iPadre fejlesztett ingyenes Post-it Plus applikációt. Az uj mobil megoldással egyszerűen, gyorsan rendszerezhetőekké válnak egy – […]