Telenor: új szerződéskötéskor ingyen tarifa elérhető hűség-kötöttség nélkül

A Telenor a közelmúltban kihirdetett új törvényi szabályozásnak megfelelve olyan változtatást vezet be, amelyek kedvezően érintik ügyfeleiket. (Köszönjük NMHH! A -szerk- megj.) Bár a jogszabály-módosítás lehetőséget adna 12 hónapos hűségidő meghatározására, a Telenor úgy döntött, hogy 2017. október 24-től az összes lakossági díjcsomagjánál eltörli a hűségidőt, új szerződéskötéskor. Csak abban az esetben kérnek – 24 hónapos – hűségszerződést, ha az ügyfél készüléket is vásárol.

A jogszabály-módosítással összhangban október 24-től díjmentesen függetlenítik ügyfeleik szerződéssel együtt vásárolt készülékeit, a szerződés lejártát követően. A hálózat-függetlenítést a Telenor országos üzlethálózatában igényelhető, s egy rövid ellenőrzést követően még a helyszínen elvégzik a társaság szakemberei a függetlenítést, amely jellemzően pár percen belül megtörténik, bár egyes gyártók készülékei esetében ez hosszabb időszakot is igénybe vehet — áll a Telenor közleményében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Mesterséges intelligenciával táncol duettet Valencia James a Trafóban

pén okt 27 , 2017
Október 10-én debütál a Trafó Kortárs Művészetek Házában Valencia James, a Magyarországon már jól ismert barbadosi táncos, valamint alkotótársainak multimédiás táncelőadása az AI am here: a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében bemutatkozó darab a mesterséges intelligenciához kapcsolódó kulturális, társadalmi és művészeti kérdéseket a kortárs táncon keresztül vizsgálja. A darab […]

Friss, ropogós