Telenor MyTV: már ötven tévécsatorna és új csomagkínálat

Aleksandra-BanovicIdén is tovább próbálja erősíteni pozícióját a digitális szolgáltatások terén a Telenor. Első lépésként január 12-étől megújult a MyTV szolgáltatás, amely élő és archív tévéműsorokat, valamint átalánydíjas videotékát is tartalmaz, és egyaránt elérhető Androidra, iOS-re, Windowsra, sőt nagyképernyős tévén is Chromecast segítségével. A MyTV megújulásának részeként mind a mobileszközökön, mind a számítógépeken jobb lett a képminőség, és gyorsabban elindul a műsorok lejátszása is. Az ehhez szükséges új technológiai hátteret az OTT-ONE Nyrt. biztosítja a Telenor számára, ezzel a MyTV teljes egészében magyar hátterű szolgáltatássá vált.

„A MyTV most bejelentett újításai csupán a Telenor 2016-os digitális fejlesztéseinek kezdete, a digitális szolgáltatások és a folyamatos innováció továbbra is stratégiai fontosságú a vállalat számára. Ma már egy távközlési szolgáltatónak nem elég csupán sávszélességet biztosítania, hanem az ügyfelek igényeihez igazodó, vonzó szolgáltatásokat kell nyújtania. Nem véletlen, hogy a Telenor folyamatosan fejleszti a MyTV-t, amely mostanra akár a kábeltévé-előfizetések alternatívája lehet” – nyilatkozta Banovic Aleksandra, a vállalat digitális szolgáltatásaiért felelős vezérigazgató-helyettese.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

PC-piac: rossz év volt 2015

csü jan 14 , 2016
Tavaly csökkent 2008 óta első alkalommal 300 millió alá a személyi számítógépek (pc) világpiaci értékesítése, a forgalom 10,4 százalékos éves csökkenése pedig a valaha elszenvedett legnagyobb visszaesés volt – írja az amerikai International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat negyedéves elemzése. A negyedik negyedévben szezonális okokból, a karácsonyi […]
IBM személyi számítógép