Telenor: korlátlan facebook 990 forintért

1

facebookA Telenor feltöltőkártyás ügyfélkörében is dinamikusan növekszik az okostelefon használók aránya. Nekik kedvez a szolgáltató új, HiperLike csomagja, amely korlátlan belföldi Facebook elérést és száz megabájt szabadon felhasználható belföldi adatkeretet biztosít. A HiperLike csomagot a Telenor kifejezetten a feltöltőkártyás ügyfelei számára alakította ki. A 990 forint havidíjú csomagot választó ügyfelek belföldön korlátlanul érhetik el a Facebookot. A HiperLike használata esetén az ismerősöknek a közösségi oldal rendszerében küldött, és a tőlük ott kapott fotók fogadása nem fogyasztja az előfizetés adatforgalmi keretét.

One thought on “Telenor: korlátlan facebook 990 forintért

  1. De a böngészés fogyasztja és a képeket nem üzenetben küldik hanem megosztják egymással szóval ez is megint egy figyelemelterelés a nyári szankciókról !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Netes zaklatás: némi törődés a gyerekkel védelmet nyújthat

pén jún 5 , 2015
Köszönhetően az online közösségi oldalak (Facebook, Instagram, Twitter) növekvő népszerűségének, életünk online és offline részei egyre inkább összefonódnak. Ebből következik, hogy mára a zaklatás nem fejeződik be a játszótér vagy az iskola elhagyásával. A Kaspersky Lab kutatása szerint a szülők közel negyede érzi úgy (22 százalék), hogy nem tudja figyelemmel […]
ZX-81