Telenor: jön az LG G4

telenor-simAz LG csúcsmobilja, a G4 a legújabb Androiddal, szuper kamerával és elképesztő képernyővel debütál. A június 4-étől kapható LG csúcskészüléke, a jobb fogás érdekében enyhén ívelt kijelzővel felszerelt G4 a legújabb, Android 5.1 rendszert használja. Az új, korlátlan MyTariff XXL csomagra vállalt két év hűséggel akár 58 990 forintért elvihető okostelefonhoz a telenorosok egy valódi bőr és egy aranyszínű hátlapot, valamint a készlet erejéig egy LG Tone Infinin fülhallgatót is kapnak ajándékba. Bár az LG G4 2560×1440 pixeles felbontású, öt és fél hüvelykes IPS Quantum képernyőjét a legújabb Gorilla Glass borítás védi a sérülésektől, a vállalat a magyar szolgáltatók közül egyedüliként egy évre, a kijelző törésére vonatkozó extra garanciát is biztosít a készülékhez. A szolgáltatás keretében a képernyőt – egy év alatt egy alkalommal – bármilyen repedés vagy törés esetén díjmentesen kicserélik, a telefon szállításáról pedig futár gondoskodik.

Miért érdemes LG G4-re váltani? A dél-koreai gyártó csúcsmobiljának 16 megapixeles kamerája nagy fényerejű lencsét kapott, amelyen lézer segíti az élességállítást, és stabilizátor segít megelőzni a bemozdult fotókat. A művészi fotók készítését teljes körű, még kézi élességállítást is biztosító manuális beállítási mód teszi lehetővé, videomódban pedig a full-HD-nál négyszer nagyobb ultra-HD felbontás is elérhető. Az LG G4 kivehető, háromezer milliamperórás akkumulátora hosszú üzemidőt biztosít, a 32 gigabájtos belső háttértárat pedig külön megvehető memóriakártyával további 128 gigabájttal ki lehet bővíteni, ráadásul a leggyorsabb Hipernet is elérhető vele.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Lopakodó szkennert mutatott be a Canon

szo máj 30 , 2015
A Canon bemutatta imageFORMULA DR-C240 nagy teljesítményű asztali, munkacsoportos szkennerét, amellyel különböző dokumentumok, így akár útlevél, vagy más személyi azonosításra alkalmas igazolvány is megbízhatóan digitalizálható. A kompakt, de strapabíró imageFORMULA DR-C240 rendkívül csendes, ezért vállalati, kiszolgáló- vagy ügyféltéri környezetbe is remekül illik. Jól használható banki vagy szállodai recepciós pulton, egy […]
okostelefon, scanner