Site icon mínuszos.hu

Telenor: jön a Samsung Galaxy A3

Az ultravékony, divatos Samsung Galaxy A3-at kifejezetten a fiatalok számára tervezték, akik az új készülék segítségével tökéletes szelfiket készíthetnek magukról. A Samsung legfrissebb termékcsaládjának legkisebb tagja már a Telenor portfoliójában is elérhető. Az ötmegapixeles előlapi kamerával rendelkező Galaxy A3 tehát tökéletes választás a szelfibajnokoknak, akik nagy rajongói a Facebook-nak, az Instagram-nak, a Tumblr-nek vagy a Twitter-nek — áll a Telenor közleményében.

A minőségi szelfiről az olyan beépített funkciók gondoskodnak, mint a Széles önarckép, az Animált GIF, a Szép arc és a Hátsó önarckép. A készülék természetesen hátlapi kamerával is rendelkezik, a nyolcmegapixeles LED villanóval ellátott eszközzel Full HD videók is készíthetőek. Bármilyen fotóról legyen szó, azt az LTE-támogatásnak és a szupergyors Telenor Hipernet 4G-nek köszönhetően másodpercek alatt meg is oszthatja a készülék tulajdonosa.

A Galaxy A készülékcsalád legkisebb tagja 4,5 hüvelykes képernyővel bír, így minden kézbe belepasszol, senkinek nem okozhat gondot tehát a Super AMOLED technológiájú kijelző kezelése. Az NFC képes, Android 4.4 operációs rendszerrel felvértezett újdonság gyorsaságáról egy négymagos 1,2 GHz-es processzor gondoskodik, a 16 GB-os belső tárhely pedig microSD kártyával akár 64 GB-ig bővíthető.

Főbb tulajdonságok
· Operációs rendszer: Android 4.4 (KitKat)
· Kijelző: 4.5” qHD Super AMOLED
· Multimédia: 5 megapixeles előlapi és 8 megapixeles hátlapi kamera LED villanóval
· Processzor: négymagos, 1.2 GHz-es
· Akkumulátor: 1900 mAh

Exit mobile version