Telenor: ingyen Facebook nyáron

facebook-mobilA Telenor bejelentette, hogy ügyfelei június 13-tól egészen augusztus 31-ig belföldön teljesen ingyenesen használhatják a Facebookot mobileszközeiken és számítógépükön egyaránt. Az ingyenes belföldi Facebook-használat bármely adatcsomaggal vagy hang- és adatcsomaggal rendelkező Telenor előfizető számára elérhető az akció ideje alatt.

A Telenor Magyarországnál értékesített új készülékek több mint 80 százaléka okostelefon, és a táblagépek iránt is nő az érdeklődés. Ezért nem meglepő, hogy a Telenor előfizetőinek egyharmada már okostelefont használ, és közülük több mint egymillióan rendelkeznek mobilinternet előfizetéssel.

(Mindig olvassuk el az apró betűs részt! legyünk tisztában azzal, hogy a távközlési cégek nem jótékonysági szervezetek, ezért arra törekednek, hogy minél több pénzt kivegyenek a zsebünkből. A -szerk- megj.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Toshiba: új wifis akciókamera

csü jún 12 , 2014
A Toshiba bejelentette legújabb akciókameráját, a kéthüvelykes beépített LCD kijelzővel rendelkező Camileo X-Sports modellt. A csuklóra rögzíthető távirányítót úgy tervezték, hogy egy pánttal csuklónkra rögzíthessük, ezért használat közben sem kell a kamerát kézben tartani. A távirányítón található ledek a kamera aktuális állapotát mutatják, továbbá segítségükkel egyszerűen válthatunk fotó és videó […]

Friss, ropogós