Telekom.hu: egységes online felület

 

A Magyar Telekom otthoni és a mobilszolgáltatások márkáinak online felületei www.telekom.hu oldalon egységesülnek. Az új portál egybegyűjti, és koncentráltan kínálja a vállalattal kapcsolatos valamennyi információt és funkciót. Vagyis egy helyen érhetők el az eddigi www.telekom.hu, a www.t-home.hu, www.t-mobile és a www.uzletitelekom.hu oldalak tartalmai. Az oldalon a vizuális élmény érdekében hangsúlyos szerepet kapnak a képek, a célzott keresést pedig egységes találati lista támogatja. Újdonság, hogy az új portálra látogató ügyfelek valamennyi szekcióból egyetlen kattintással elérhetik előfizetésük online bejelentkező oldalát. A fejlesztők a táblagépek használóira is figyeltek: az oldalak működése érintőkijelzőkre is optimalizált.

 

A Telekom az egységes márkanév bevezetésével a korábban különállóan működő Facebook rajongói oldalakat összevonja. A T-Mobile Hungary Facebook oldal neve a napokban Telekom HU-ra módosult, amely felület várhatóan könnyebben azonosítható, frissebb, dinamikusabb élményt kiváltó megjelenést biztosít. A fejlesztés következő lépéseként a T-Home Hungary oldal is egyesül a Telekom HU Facebook oldallal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A PS4 öt új játékkal érkezik

szo aug 24 , 2013
Az Európa egyes országaiban november 29-én megjelenő PlayStation 4 játékkonzol öt új generációs játékkal érkezik. A Gamescom kiállításon a vállalat sorban jelentette be legújabb játékait. Az új játékkonzol megjelenésének időpontja mellett a Sony bejelentette, hogy a PS Vita, a PS Vita memóriakártya és a 12 GB-os PS3 árát is csökkenteni […]

Friss, ropogós