Telefontolvaj-párost keres a rendőrség

Keresi a rendőrség a képeken látható tolvajokat, akik mobiltelefonokat tulajdonítottak el egy üzletből.

Két, eddig ismeretlen férfi 2017. január 15-én 17 óra körül bement egy Budapest XXII. kerületi bevásárlóközpont egyik telefonboltjába, ahonnan elloptak két mobiltelefont. Az üzlet biztonsági kamerája képeket készített róluk. Az egyik elkövető 20-25 év körüli, körülbelül 170-175 centiméter magas férfi. A jobb szeme alatt egy kereszt formájú tetoválás van. Arcának bal oldalára kínai jelek vannak tetoválva. A bűncselekmény elkövetésekor piros mellényt, sötét nadrágot és fekete cipőt viselt.

Társa 20-25 év körüli, körülbelül 170-175 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor szürke kapucnis melegítőfelsőt, szürke melegítőalsót és kék kabátot viselt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, az bejelentésével segítse a hatóság munkáját.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Feltörték a szerb hírügynökség internetes oldalát

ked jan 31 , 2017
Egy feltehetően koszovói albán csoport vasárnap reggel feltörte a Tanjug szerb hírügynökség internetes oldalát, így a honlapon a hírek helyett rövid ideig a “Koszovó Albánia” (része) felirat, valamint az egykori Koszovói Felszabadítási Hadsereg (UCK) vörös alapon kétfejű fekete sast ábrázoló címere és neve szerepelt. Az oldalon az is olvasható volt, […]
hacker