Telefont rabolt az áldozata fejére taposó gonosztevő

mobil-tolvajRövid időn belül beazonosították és elfogták a bajai rendőrök az utcai rablót. A sértettnek visszaadta a nyomozó az elrabolt telefont. Egy bevásárlásból hazatartó 19 éves lány Baján 2015. január 11-én a kora esti órákba egy félreeső utcában sétált, amikor váratlanul egy ismeretlen személy hátulról a földre rántotta, és a vállán lévő táskáját megpróbálta letépni. A meglepett áldozat ellenállt a támadásnak, segítségért kiáltott és rövid ideg dulakodott a rablóval, aki a támadás során a nő fejére is rálépett, majd végül megszerezve a táskát – a benne lévő mobiltelefonnal, személyes iratokkal és pénztárcával együtt – gyalogosan elmenekült a helyszínről.

A bejelentést követőn a vitéz bajai rendőrök azonnal az ismeretlen támadó keresésére indultak. A tanúkutatás és helyszíni adatgyűjtést követően hamarosan egy 15 éves bajai bűnözőpalánta került a rendőrök látókörébe, akit hétfőn otthonában elfogtak és gyanúsítottként hallgattak ki a rendőrök. A tisztességet hírből sem ismerő rablócsemete a bűncselekmény elkövetését elismerte. Vele szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Bajai Rendőrkapitányságon. Elmondta, hogy az elrabolt táskából kivetette a benne lévő készpénzt, majd a többi értéket egy szeméttárolóba dobta. A gyanúsított őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Youngnam Roh az LG Electronics Magyar Kft. élén

ked jan 20 , 2015
Januártól Youngnam Roh vezeti az LG Electronics Magyar Kft.-t, amely régiós központként Magyarország mellett nyolc délkelet-európai országban (Bulgária, Szerbia, Horvátország, Albánia, Macedónia, Bosznia-Hercegovina, Montenegró és Koszovó) irányítja az LG tevékenységét. Az új ügyvezető igazgató korábban az LG portugál leányvállalatának vezetője volt, azt megelőzően pedig a CIS (Független Államok Közössége) és MEA […]

És még ez is...