Telefonja buktatta le a busztolvajt

On the busesTelefonja (Nem úgy, mint ahogy a pók a sarkot, hanem, mint a telefonkészüléke. A -szerk- komolytalan megj.) buktatta le a 17 éves banai fiút, aki egy átmulatozott éjszaka után jó ötletnek gondolt egy autóbusz ellopását. Ezek után nem is lehet csodálkozni, hogy lopás megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Komáromi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a bűn útjára erősen spiccesen lépő fiatalemberrel szemben. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. február 22-re virradó éjszaka a mólés fiatalember kinyitotta egy Banán (Nem mint gyümölcs, hanem mint Bana helységben. A -szerk- újabb komolytalan megj.) parkoló autóbusz hátsó ajtaját, majd beült a vezetőülésbe és beindította a járművet. Miközben a “nagyra nőtt gyermek” buszsofőrt játszott, telefonját a műszerfalra helyezte, amit később ott felejtett. Ez buktatta le őt.

A komáromi rendőrök még aznap előállították a fiatalkorút, és gyanúsítottként kihallgatták. A fiú elmondta, hogy születésnapot ünnepelt barátaival a faluban. Az ismerősök egyike épp a napokban lett buszsofőr, ami nagy érdeklődést váltott ki a gyanúsítottból, így mikor hazafelé tartva meglátta a buszt, közelebbről is szemügyre vette, és ha csak ezt tette volna, ez a cikk sem született volna meg. De nem, a terepszemlét tett követte: sikerült kinyitnia a jármű hátsó ajtaját. Beült a volán mögé és elmondása szerint össze-vissza nyomogatta a gombokat. Az egyikkel sikerült beindítania a járművet, ám ezzel le is merítette az akkumulátort. A police.hu híre nem szól arról, hogy elindulni is sikerült-e az ismerőse szakmáját megirigylő banai fiatalembernek, nagy valószínűséggel azonban nem, mert nagyobb baj bekövetkeztéről szerencsére nem kaptunk hírt.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Bill Gates továbbra is az élen

sze márc 4 , 2015
Megőrizte vezető helyét Bill Gates a világ leggazdagabb embereinek a Forbes magazin által hétfőn közzétett listáján. Az amerikai üzletember vagyonát 79 milliárd dollárra becsülte a tekintélyes pénzügyi magazin. A Microsoft alapítóját a mexikói Carlos Slim követi a második, Warren Buffett amerikai nagybefektető pedig a harmadik helyen. Az elmúlt 21 évben […]