Tegnap még jó volt az it-rendszer, ma meg törölték a British Airways budapesti járatait is

A British Airways (BA) informatikai rendszerében keletkezett hiba miatt a szombati, budapesti járatokat is törölte a légitársaság – derül ki a Budapest Airport járatinformációs rendszeréből.

Szombaton a brit légicég négy járatot közlekedtet Budapestre, a délelőtti járatok rendben megérkeztek, a délután 16.55-kor, és este 18.20-kor érkező járatot nem indítják el, emiatt a Londonba Budapestről 17.50-kor és 19.10-kor induló British Airways-gépek sem szállnak fel. A társaság közölte, hogy két londoni bázisrepülőteréről, Heathrow-ról és Gatwickről sem indít járatokat este hat óráig az informatikai rendszerben keletkezett meghibásodás miatt. A hiba a BA teljes, globális informatikai hálózatát érinti, ezért külföldi repülőtereken is akadoznak, több helyen leálltak a British Airways járatai. A fennakadás várhatóan a következő napokra is kihat, elsősorban Heathrow-n.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Jönnek az LG Google Home-kompatibilis háztartási gépei

vas máj 28 , 2017
Az LG Electronics (LG) hálózatba kapcsolható háztartási eszközei a Google Home-on keresztül a Google Asszisztenssel könnyű és azonnali összekapcsolódást kínálnak. Az LG bejelentette, hogy egy olyan, okos eszközökből álló termékcsaláddal lép a piacra, melynek tagjai teljes mértékben kompatibilisek a Google személyi asszisztensével. Az új háztartási eszközök a Google Home-on keresztül […]

Friss, ropogós