Technológia a szerelem, a romantika szolgálatában

szelfi szex utánA folyamatosan változó randevúzási szokásokkal párhuzamosan a technológia is egyre inkább teret nyer a felhasználók szerelmi életében.

A Huawei friss felmérése szerint a romantikus pillanatok megörökítésében és újraélésében segít a mobilfotózás és videózás, amivel a párok előszeretettel élnek is: a megkérdezettek 74 százaléka nyilatkozta, hogy a legromantikusabb pillanatokat fotókkal vagy videókkal örökíti meg. (Amiket a szakítás után a szilárd jellemet nélkülözők gyakran használnak bosszúállásra – lásd bosszúpornó! A -szerk- megj.)

Egy korábbi, ugyancsak a Huawei megbízásából készült kutatásból az is kiderült, hogy nemcsak az új kreatív tevékenységek fontosak a szerelem tüzének fenntartásához. A tizenkét európai országban, köztük Magyarországon végzett felmérés szerint a párkeresésben és az udvarlás során egyaránt hasznos társunk az okostelefon. A magyar válaszadók közel háromnegyede üzenetekkel, 48 százalékuk pedig meghitt hanghívásokkal is udvarol kiszemeltjének. A legtöbb megkérdezett a „szeretlek” szót küldi leggyakrabban kedvesének, aki általában valamilyen jellegzetes becenéven szerepel a telefonkönyvében.

A párkapcsolat fenntartásában a megkérdezettek 62 százaléka tartotta fontosnak az okostelefon szerepét, amit jól mutat, hogy a válaszadók közel kétharmada legtöbbet a párjával kommunikált a telefonján keresztül. A felmérést kitöltők 67 százaléka naponta legalább egyszer beszélt a párjával telefonon, ötven százalékuk pedig napi többször vált üzenetet szíve választottjával.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

<strong><span style="background-color: #ff6a00; color: #000000;">Deutsche Telekom: 5G technológiával az űrben</strong>

ked febr 28 , 2023
Földi 5G hálózat és a műholdas eszközök között létesítettek zökkenőmentes kommunikációt, hogy egy esetleges természeti katasztrófa okozta infrastruktúra meghibásodás esetén a felhasználók közötti kapcsolat műholdakon keresztül továbbra is fennakadás nélkül működjön – jelentette be Claudia Nemat, a Deutsche Telekom technológiáért és innovációért felelős igazgatósági tagja. Hozzátette, hogy a műholdak és […]
Claudia Nemat, a Deutsche Telekom technológiáért és innovációért felelős igazgatósági tagja

És még ez is...