Távozott a Balabittől és az Avnethez igazolt Szegvári

A vállalati informatikai disztribúciós szektor vezető vállalata, az Avnet Magyarország új pozíciót létrehozva, kereskedelmi igazgatóként igazolta le Szegvári Jánost.

Az it-biztonsági megoldásokat fejlesztő és értékesítő BalaBit IT Security-tól érkező, ott a közép- és kelet-európai régió partnerhálózatának fejlesztéséért felelős hatvanéves szakember, aki korábban olyan nemzetközi vállalatoknál is megfordult, mint a Compaq és a Microsoft, az Avnet gyártó- és partnerhálózatának kezelését segíti a jövőben.

Szegvári kereskedelmi igazgatói munkakörben segíti ezentúl Bartha Péter munkáját, aki továbbra is az Avnet hazai kirendeltségének ügyvezetője és a délkelet-európai régió igazgatója marad. A szakember feladatai közé az Avnet gyártóival és a partnerekkel való kapcsolattartás tartozik majd, valamint új üzleti lehetőségek kiépítése is, amelyet az Avnet új, dedikált üzleti egységeken (specialist business units, SBU) alapuló struktúrája is indokol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ez a minimum, amit megtehetsz a biztonságodért IV.

ked jan 10 , 2017
Új év, a fogadalmak és változások ideje. A G Data szakértői nyolc biztonsági tipp betartására buzdítanak, ugyanis, ha ezekből csak egyet is betartunk, máris nagyobb biztonságban élhetjük online mindennapjainkat. 4. Vigyázzunk az e-mailben küldött linkkel Mindig gyanakvással éljünk, ha egy ismeretlen feladótól érkező e-mailben kell egy linkre kattintanunk. Az adathalász […]
e-mail

Friss, ropogós