Távozik Csertán, a Frontira egyik alapítótagja

Csertán ÁkosCsertán Ákos, a Frontira Design Kft. alapító tagja nemrég távozott a társaságtól. Egykori cégvezető társai sok sikert kívánnak neki az új kihívásokhoz. Csertán sokoldalú interaktív dizájn kreatív problémamegoldó szakértő. Nagy tapasztalattal rendelkezik helyi és globális termékek terén egyaránt, érdekelt a digitális innováció, a szolgáltatástervezés, a vállalati tervezés, valamint a digitális és a fizikai világ közötti egyre vékonyabb akadályok terén. A Frontíra társalapítója, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) IxD Lab oktatója és kutatója. Csertán pszichológiai diplomával rendelkezik és PhD-jelölt a tervezéselméletben.

Az idén öt éves Frontira vezetése a két másik alapítóra, Kertész Juditra és Ruszty Lászlóra fogyatkozott. Magyarország mellett dolgoznak ügyfelekkel Európa más országaiból is a telekommunikáció, bank és biztosítás, idegenforgalom vagy energia szektorokban. A nyilvános cégadatok szerint 2021-ben 14 fős, 272 millió forintos árbevételű, s tavaly 51,7 milló forint üzemi eredményt elérő cég partnere többek között a Mastercardnak, a Magyar Villamos Műveknek, a Vodafone-nak és a Szállás.hu-nak.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Mobilnet: a Magyar Telekom kényeztetné az ügyfeleit

hét szept 12 , 2022
A Magyar Telekom átalakította lakossági mobil-díjcsomagportfólióját. A Magyar Telekom ügyfelei három extrát tartalmazó korlátlan mobilnet csomagból választhatnak. Az első, a Gigaerős Korlátlan Net Szórakozás csomagot azoknak ajánlják, akik a kikapcsolódás lehetőségeit bővítenék: a csomag részeként külön havidíj nélkül vehetik igénybe az HBO Max-ot, amelyhez akár három profil is beállítható. A […]
Magyar Telekom Gigaerős