Tavasszal érkezik a CAT új okostelefonja

A Cat Phones bejelentette legújabb okostelefonját, amelyet a legkeményebb terepre terveztek. Az új Cat S32 kialakításakor olyan tulajdonságokra helyezték a hangsúlyt, amelyek a felhasználói visszajelzések alapján fontosnak bizonyulnak ebben a szegmensben, úgy, mint hosszú üzemidő, strapabíróság, fényes, jól látható kijelző, mindezt megfizethető árkategóriában.

A készülék 4200 mAh-s akkumulátort kapott, amit az IP68 szabványnak is megfelelő por- és vízálló készülékház fed. A fényes, 5,5 hüvelykes, HD+ 18×9 kijelzőt karcálló DragonTrail Pro Glass védi, az érintőképernyő pedig vizes kézzel vagy kesztyűben is használható. A készülék különféle teszteken bizonyította strapabíróságát. Számos alkalommal ejtették le 1,5 méteres magasságból acél felületre, beleértve a készülék minden oldalát és a sarkait is, vízállóságát pedig 1,5 méter mélységig tesztelték 35 percig. A Cat S32 okostelefon megfelel az ML SPEC 810G katonai szabványnak, amely garantálja, hogy a készülék nem mindennapi helyzetekben is megállja a helyét. A többi Cat Phones termékhez hasonlóan rezgés- és rázóteszteknek vetették alá, és tesztelték extrém magas és alacsony hőmérsékleten, esőben és sós párás körülmények között. A Cat S32 Magyarországon 2020 tavaszától lesz elérhető, magyarországi áráról még nincs információ.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

MNB: a bankok tegyék ingyenessé az azonnali átutalásokat

szo jan 11 , 2020
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) kifejezetten elvárja a bankoktól olyan lakossági számlacsomagok biztosítását, amelyek korlátlan számú átutalást tesznek lehetővé külön tranzakciós díjak megfizetése nélkül az azonnali fizetési rendszer márciusi indulását követően – áll a Magyar Nemzeti Bank honlapján. Bartha Lajos, az MNB Pénzügyi infrastruktúrákért és bankműveletekért felelős ügyvezető igazgatója és […]