Tavaly nyereséges volt az Externet, igaz éppen hogy

forintAz Externet Nyrt. 19 millió forint adózott eredménnyel zárta 2013-at, míg az előző évben még 158 millió forint vesztesége volt – közölte a társaság az MTI-vel. Az alternatív internetszolgáltató cég árbevétele az előző évhez képest négy százalékkal nőtt, 589 millió forintot ért el. Üzemi eredménye is javult, 43 millió forint lett a 2012. évi 158 millió forint veszteség után.

Az Externet az idén további beruházásokat tervez, így az év első negyedévében már megjelent a kábelszolgáltatók piacán is a jelenlegi DSL-alapú internet szolgáltatás mellett. Az év további időszakában saját mikrohullámú hálózatának fejlesztését, illetve az eddig vezetékes szempontból ellátatlan területeken további saját hálózat kiépítését tervezi az ország különböző régióiban. Az idén várhatóan virtuális szerverszolgáltatással is bővíti termékportfólióját.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ingyen kíséri, segíti, támogatja a családot az Édes Kisbabám

ked máj 6 , 2014
Mobiltelefonos alkalmazás készült várandós kismamák számára a magzati élet fejlődésének nyomon követésére. Az ingyenesen letölthető (az nem derül ki a fejlesztők közleményéből, hogy a használat is ingyenes-e) szoftver segítségével egyebek mellett életmódtippeket kaphatnak a kismamák a táplálkozástól az oltásokon át a szépségápolásig, de akár a hivatalos ügyeik intézésével kapcsolatban is tájékozódhatnak. […]