Tarnavölgyi a Virgo Systems élén

Tarnavölgyi Gábor - Virgo SystemsA 2024. év eleje óta hatályos tulajdonosi döntés értelmében a Virgo Systems cégvezetői feladatait Tarnavölgyi Gábor, korábbi üzletfejlesztési igazgató veszi át.

A társaság közlése szerint a két legnagyobb részesedéssel rendelkező Gordon Ákos cégvezető és Laczkovich Bence Gábor ügyvezető az operatív cégvezetésből a háttérbe húzódnak ugyan, de a továbbiakban az igazgatóság tagjaként, kiemelt ügyfélkapcsolati frontokon és stratégiai oldalról támogatják a vállalatot. Az ezredforduló évében alapított Virgo Systems Informatikai Kft. tipikus garázscégként indult egy belvárosi lakásban, egy programozó-informatikus hallgatókból álló baráti társaságból. A Virgo mára egy kétmilliárd forint árbevételű, hatvan főt foglalkoztató, budapesti és veszprémi irodát működtető szoftverfejlesztő vállalattá vált.

Tarnavölgyi 2019-ben csatlakozott a vállalathoz és 2022 januárjától vált a menedzsment tagjává. Vezetése alatt erősödött meg a Virgo nagyvállalati üzletága, és bővült tovább szolgáltatásainak köre. A szakember korábban a Net Méda Zrt. tőkepiaci adatszolgáltató leányvállalatának, a Portfolió-Teletrader Kft. ügyvezetője, valamint az IND Group nemzetközi üzletfejlesztési menedzsere. 2007-2012. között az AEGON Mortgage Értékesítési és Marketing Igazgatói pozícióját töltötte be, előtte pedig a hazai bankszektorban értékesítés fejlesztési pozíciókat látott el. Diplomáit a Budapesti Gazdasági Főiskolán, és a Szegedi Tudományegyetemen szerezte. Cégvezetőként, kétéves ciklusú stratégiákban gondolkodik, tervei között szerepel a megkezdett szervezeti átalakítás befejezése, a stabil növekedés biztosítása.

„A Virgo a magyar piacgazdaság jelentős szektoraiban, a pénzügy, logisztika, e-kereskedelem, telko, média, egészségügy, működő piacvezető cégek technológiai partnere. Emellett elindult egy nemzetközi együttműködés is, partneri megállapodást kötöttünk egy finn céggel, a Fluidóval, amely it-kompetencia központot építünk fel számukra Budapesten” — jelentette ki Tarnavölgyi.

A Virgo Systems tagjai és részesedés aránya*

Szantner Attila Frigyes – 13,89 százalék – 4000,32 ezer forint.
Gordon Ákos – 52 százalék – 14 976 ezer forint.
Zachar Krisztián – 2 százalék – 576 ezer forint.
Laczkovich Bence Gábor – 28,11 százalék – 8095,68 ezer forint.
Seprenyi Péter – 2 százalék – 576 ezer forint.
Szijártó Tamás – 1 százalék – 288 ezer forint.
Szabó Tamás – 1 százalék – 288 ezer forint.
*2022. december 31-én

Leányvállalat

Virgo International Kft. (8200 Veszprém, Óváros tér 25.) Birtokolt részesedés aránya: 61,02 százalék

Közös vezetésű vállalkozás

Virgo Ventures Kft. (8200 Veszprém, Óváros tér 25.) Birtokolt részesedés aránya: 50 százalék.
fps-virgo Kft. (3525 Miskolc, Kazinczy Ferenc utca 32. I. em.) Birtokolt részesedés aránya: 33 százalék.
SmartCommerce Digital Consulting Kft. (1074 Budapest, Dohány utca 12.) Birtokolt részesedés aránya: százalék.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

NMHH: Úristen, Szikora dalát 12 ezerszer játszották le

hét máj 6 , 2024
ShareTweetPinShareÖsszesen 103 év és kilenc hónapnyi adást sugároztak a magyarországi rádiók 2023. január 1-jétől december 31-ig – derült ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legfrissebb kutatásából, amely a magyar rádiók 2023-as zenei repertoárját vizsgálta. Az NMHH elemzése szerint 147 rádió önbevalláson alapuló műsortükrét dolgozta fel különböző változók alapján. […]
Szikora Róbert

És még ez is...