Tápegységnyi méretű az ASRock DeskMini

asrockAz ASRock és az Intel megalkotta a világ egyik legkisebb mini pc-jét, az ASRock DeskMini-t. Az ASRock DeskMini alapját a legújabb Mini Socket Technology Extended, az-az Mini-STX szabvány adja. Ellentétben más, átlagos, kisméretű rendszerekkel, a felhasználók nem csak az Intel processzorok cserélhetőségét kapják meg, hanem azt is, hogy a CPU dobozában lévő standard hűtőt, valamint további két darab 2,5” méretű diszket is telepíthetnek a mindössze 1,92 literes házba.

Az ASRock DeskMini Intel Core i3-6100 processzorral érte el a 392 cb CPU pontszámot a Cinebench R15 teszten az, míg egyéb rendszerek a Core i7-6500U-val sem tudnak ehhez az értékhez közel kerülni. Továbbá a jelenleg a desktop piacon lévő megoldásoknál jóval energiatakarékosabb, valamint a NUC rendszereknél jóval erősebb. Tesztek (Cinebench R15, Sandra és 3DMark) szerint az ASRock DeskMini az Intel Core i3-6100 CPU-val eléri, vagy túlszárnyalja más mini pc-k teljesítményét, amelyek Core i7-6500U-val voltak szerelve.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Magyar Telekom: 7500 dolgozó válhat tulajdonossá

ked máj 3 , 2016
A Magyar Telekom munkavállalói résztulajdonosi programot indít, amelynek keretében a Magyar Telekom Nyrt. és a T-Systems Magyarország Zrt. munkavállalóinak döntő többsége részvényjuttatásban részesülhet. A program a vállalat rendes juttatási csomagján felüli javadalmazási elemet jelent. A Magyar Telekom és a T-Systems munkavállalói idén júniusi árfolyamértéken százezer forintnyi részvényjuttatásban részesülhetnek 2017-ben. A […]
Magyar Telekom