T-Systems: a pad legyen [email protected]

pad-p@dUtcai padok okosítására írt ki pályázatot egyetemisták és főiskolások számára a T-Systems Magyarország.

Az ötletpályázat célja, hogy a T-Systems egy sorozatgyártásra alkalmas, több helyszínen is elhelyezhető, közösséget és emberi személyes kapcsolatokat építő okospad szolgáltatásokra kapjon felhasználói ötleteket. A pályázaton a látványterv mellett ötleteket is várnak a T-Systems-nél, Kíváncsiak, hogy a diákok szerint milyen smart city szolgáltatásokat lenne célszerű beépíteni a padokba ahhoz, hogy a megszokott funkción túl sokkal komplexebb módon szolgálják a városiak kényelmét és „padokból [email protected]á” váljanak. Az Okos [email protected] pályázat legjobb ötleteit megvalósítják. A nyertes csapat tagjai csatlakozhatnak a Magyar Telekom – T-Systems gyakornoki programjához, valamint heti bérletet kapnak a 2017-es VOLT Fesztiválra.

Az értékelés során a zsűri figyelembe veszi a pályázat társadalmi hasznosságát, valamint azt is, hogy mitől lesz népszerű az Okos [email protected] Fontos szempont emellett a látvány, a megvalósíthatóság, sorozatgyárthatóság, az élettartam, fenntarthatóság. Elvárás az egyszerű, olcsón, környezetbarát módon történő üzemeltethetőség. Ajánlott, hogy a pályázat felhasználható, egyedi és újszerű legyen. Számos külföldi megoldásból lehet további ötleteket nyerni. A bostoni okos padok például helyspecifikus információt is szolgáltatnak a környék levegőminőségéről vagy zajszintjéről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Aero Glass: magyar cég az Airbus innovációs programjában

sze okt 12 , 2016
Az innovatív légi navigációs alkalmazást, az Aero Glasst fejlesztő magyar cég csatlakozhatott az Airbus innovációs programjához. Az Airbus BizLab lehetőséget nyújt arra, hogy a legígéretesebb új fejlesztések az Airbus innovációs ökoszisztémájának segítségével minél előbb piacra kerüljenek. Az Aero Glass látványos bemutató videójával néhány éve a nem kifejezetten repüléssel foglalkozó weboldalakat, blogokat […]

Friss, ropogós