T-Systems: a MÁV-START ingyenes wifije a Év Projektje

tapsA MÁV-START Zrt. ingyenes wifi-projektje nyerte el a T-Systems Magyarország idén először átadott Év Projektje szavazását. Az Év Projektje-díjjal minden évben azt a projektet ismeri el a cég, amely nem csupán értékük vagy volumenük tekintetében számítanak az átlagosnál nagyobbnak, hanem szakmailag is valódi kihívást jelentettek a vállalat számára. (Furcsa is lett volna, ha a Mol-Bubi projekt nyert volna. A -szerk- megj.) Németh Zoltán, a T-Systems Magyarország vezérigazgató-helyettese a Symposium délelőttjén a MÁV-START ingyenes wifi-projektje mellett az Allianz regionális adatmigrációs projektjét, valamint a Magyar Telekom Bukarestben megvalósított HR Shared Service Centerének projektjét mutatta be a jelenlévőknek a projektek ügyfél-oldali vezetőivel beszélgetve. Ezek közül a rendezvény vendégei választhatták ki a Symposium mobilalkalmazásán keresztül, hogy melyiket tartják a leginkább érdemesnek az Év Projektje díjra.

A MÁV-START wifi szolgáltatásához a Magyar Telekom biztosítja a mobilhálózatot. Az eddigi legtöbb havi kapcsolódást idén októberben regisztrálta a vasúttársaság, mintegy 745 ezret. Az összes csatlakozások száma már a kilencmilliót is meghaladta, eddig 770 vasúti kocsit szerelt fel a szolgáltatáshoz szükséges műszaki berendezéssel a MÁV-START. (Milyen szerencse, hogy egyelőre nem vezették be az internetadót… Annak bevezetése meggondolásra kényszerítené a MÁV-START-ot az ingyenesség tekintetében. A -szerk- megj.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Szlovák cég nyerte az OEP informatikai közbeszerzését

ked nov 18 , 2014
Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár által meghirdetett, hirdetmény közzétételével indult informatikai fejlesztési tárgyalásos közbeszerzést a pozsonyi székhelyű Asseco Central Europe a.s. nyerte – az eredmény a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. Az uniós támogatással megvalósuló, az ügyfélkapcsolatokat fejlesztő tenderre négy ajánlat érkezett. Ezek közül a nyertes társaságé volt a legolcsóbb, nettó […]
dollár

Friss, ropogós