Szurkoló vagy? Nyerhetsz egy Huawei P9-es okostelefont

futbal-szurkoloA Huawei Technologies Hungary bejelentette, hogy tovább bővíti sporttámogatási tevékenységét Magyarországon: a vállalat a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) együttműködő partnereként a vízilabda és a kézilabda mellett részt vállal a hazai futball támogatásában is az elkövetkező évben. A Huawei ezzel párhuzamosan Facebook applikációt indított, hogy minél nagyobb szurkolói aktivitással lelkesítse és támogassa a magyar labdarúgó válogatott szereplését az Európa-bajnokságon.

A „Make it possible” Facebook applikáció felhasználói kreatív fotókat készíthetnek arról, hogy hogyan szurkolnak a nemzeti válogatottnak. A legkreatívabb fotó készítőjét a vállalat legújabb zászlóshajójával, egy Huawei P9 okostelefonnal jutalmazza. A Huawei szurkolói applikációja 2016. június 8. és július 11-e között érhető el a Huawei Mobile Hungary Facebook oldalán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Lenovo: jön a világ első Tangós okostelefonja, a PHAB2 Pro

hét jún 13 , 2016
A Lenovo bemutatta a PHAB2 Pro-t – a világegyetem első Tango technológiájú, kiterjesztett valóság (AR) élményt nyújtó okostelefonját. A semmilyen más telefonhoz nem hasonlítható, a Tango technológia – a Google szoftvere és szenzorai, amelyek érzékelik és feltérképezik az eszköz környezetét – által vezérelt Phab2 Pro lehetővé teszi az okostelefonos kiterjesztett […]

Friss, ropogós