Szpisják a HPE élén

Szpisják Tibor HPEA Hewlett Packard Enterprise (HPE) magyarországi csapatában 2016 óta kereskedelmi igazgatói pozíciót betöltő Szpisják Tibor ügyvezető igazgatóként november 1-től veszi át a HPE irányítását. A villamosmérnök végzettségű 34 éves szakember friss diplomásként 2010-ben csatlakozott a HPE elődszervezetéhez, a HP-hoz. A pályafutása kezdete óta nagyvállalati eszközökkel és a viszonteladói hálózat építésével foglalkozó Szpisják a HP kettéválását követően a nagyvállalatok számára informatikai eszközöket kínáló HPE-nél 2015-ben lépett vezetői pályára.

A Hewlett Packardnál és a Hewlett Packard Enterprise-nál 17 éve dolgozó, 2012 óta a HP-nál, 2015 óta a HPE-nél ügyvezetői igazgatói pozíciót betöltő, 2018 óta a HPE teljes közép-európai régióját vezető és a HPE-t novemberig ügyvezető igazgatóként irányító Gonda Gábor a T-Systems vezérigazgatója lett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Kiderült min marakodnak a legtöbbet a szülők a gyermekeikkel: a kütyükön

szo szept 26 , 2020
Tudatosan a “kütyük” világában címmel online előadást szervezett a gyerekeket érintő digitális veszélyekről a Fiatal Családosok Klubja. Király Nóra, a klub alapítója azt mondta, hogy a gyerekek az elmúlt fél évben a digitális térbe szorultak, főleg a digitális oktatás ideje alatt, ezért meg kell tanítani őket, hogyan használják az eszközöket […]
Kraszay Csaba kiberbiztonsági szakértő

És még ez is...