Szofverfrissítés érkezik a Lumia okostelefonokhoz

windows-telefonA Lumia-élmény még teljesebbé válását ígéri a Microsoft a Lumia Denim frissítéssel. A szoftverfrissítés -a gyártó reményei szerint- tovább erősíti a Microsoft képalkotás terén betöltött vezető szerepét az egyedi innovációkkal rendelkező Lumia Camera alkalmazással, amely a kamera gyorsabb és intuitívabb működését biztosítja. A Lumia Camera a Lumia Denim frissítés részeként először a Lumia 930, a Lumia Icon és a Lumia 1520 okostelefonokra lesz elérhető, majd várhatóan 2014 utolsó negyedévében érkező frissítéssel válik hozzáférhetővé a Lumia 830 okostelefonon. A Lumia Denim a többi Windows Phone 8 operációs rendszert futtató Lumia okostelefonra szintén vezeték nélküli frissítésként érkezik 2014 utolsó negyedévében, a partnerek teszteléseit és jóváhagyásait követően. A Lumia Denim frissítés részeként bemutatkozó Lumia Camera a következőket kínálja:

Gyorsaság. A felhasználók egyetlen fontos pillanatról sem maradnak le a gyors kameraindításnak és képkészítési sebességnek köszönhetően, amit a Lumia Camera alkalmazás kínál. Mindössze pár ezredmásodpercnyi különbséggel képek sora készíthető.

Nagy felbontás. A kameragomb nyomva tartásával előhívható Moment Capture funkció használatával automatikusan 4K minőségű videó felvétel indítható 24 fps értékkel. Minden képkocka magas, 8.3 megapixeles képminőséggel rendelkezik, amely lehetővé teszi minden egyes képkocka kiválasztását és elmentését állóképként.

Intuitivitás. A Rich Capture funkcióval, amely az auto HDR-rel és a Dinamikus Vakuval leegyszerűsíti a fotózást, a felhasználók mindig a lehető legjobb képet készíthetik A Rich Capture segítségével a kamera beállítások a fotók elkészülte után módosíthatók, a kép utólag is szerkeszthető, illetve kiválasztható a legjobban sikerült felvétel.

Minőség. Az újgenerációs képalkotási algoritmusoknak köszönhetően alacsony fényviszonyok között is kimagasló minőségű mobilfotók készíthetők.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nehogymá' föl kelljen állni a kinyomtatott doksiért

ked szept 16 , 2014
A Fuji Xerox robotnyomtatót fejlesztett, amely önállóan mozog, és a felhasználó asztalához kézbesíti a kinyomtatott dokumentumokat. A berendezés nagy területen, sok felhasználó között mozog (például nagyméretű irodákban vagy repülőtéri váróteremben), ezért fejlesztésekor kiemelt figyelmet kapott a magas szintű adatbiztonság. A berendezést számos szenzorral látták el, hogy a közösségi terekben könnyedén […]

Friss, ropogós