Szoftverfejlesztők előtt nyit kaput a Zebra

Zebra-TechnologiesMagyar szoftveres cégek számára kínál az applikációk fejlesztésébe történő bekapcsolódási lehetőséget a Zebra Technologies. A világ egyik vezető automatikus azonosítási rendszer gyártója a hardver- és szoftverfejlesztés szoros összekapcsolásában látja a piacvezető szerep megtartásának kulcsát. Minderre pedig a folyamatos innováció fenntartásához van szükség. Az ügyfél számára mindez több szempontból is előnyös. Az integrált fejlesztés jelentős működési biztonságot nyújt, hiszen a termék mögött egy hardveres cég és a szoftverfejlesztő vállalkozások szoros együttműködése húzódik meg. Az esetleges problémák átbeszélése és megoldása lényegesen könnyebb, hiszen mind az eszköz, mind a szoftver oldaláról “van kivel beszélni”. A kérdések átbeszélése komplexen történhet, és a javasolt megoldások is integrált szemléletűek.

A cég a fejlesztők munkájának támogatására egy számukra hozzáférhető, önálló platformot hozott létre. Tekintettel arra, hogy a Zebra kizárólag vállalati androidra fejlesztett eszközöket dob piacra, ezért minden támogatást megad ahhoz, hogy az androidos fejlesztők bekapcsolódása ne ütközzön akadályokba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Vodafone nem tréfál: április elsejétől nincs roaming díj az EU-ban

ked ápr 5 , 2016
ShareTweetPinShareÁprilis elsejétől a Vodafone minden új számlás előfizetője számára eltörölte az európai uniós roaming díjakat, azaz az előfizetők ugyanúgy használhatják mobiltelefonjukat az EU területén, mintha itthon lennének, jelentette be a társaság. Az április elsejével bevezetett új csomagokkal a Vodafone valamennyi havidíjas lakossági és üzleti előfizetője számára extra költségek nélkül elérhetővé […]
Vodafone

És még ez is...