Szlovák cég nyerte az OEP informatikai közbeszerzését

moneyAz Országos Egészségbiztosítási Pénztár által meghirdetett, hirdetmény közzétételével indult informatikai fejlesztési tárgyalásos közbeszerzést a pozsonyi székhelyű Asseco Central Europe a.s. nyerte – az eredmény a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. Az uniós támogatással megvalósuló, az ügyfélkapcsolatokat fejlesztő tenderre négy ajánlat érkezett. Ezek közül a nyertes társaságé volt a legolcsóbb, nettó 499 millió forinttal. Az ajánlatkérő a munka ellenértékét nettó 659 millióra becsülte, a legdrágább ajánlat 792 millió forintot tartalmazott. Ajánlatot tett még a Hewlett-Packard Informatikai Kft., a Tigra Computer- és Irodatechnikai Kft., valamint a Fornax SI Nagyvállalati Megoldások Kft. is — írja az MTI.

(A társaság, mint korábban megírtuk, a közelmúltban társvállalkozóként 60 millió zloty (mintegy 4,4 milliárd forint) értékű megrendeléshez jutott, amely szerint a lengyel gazdák társadalombiztosítását ellátó Mezőgazdasági Társadalombiztosítási Alap (KRUS) informatikai rendszerét fejlesztik ki. A -szerk- megj.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Behatoltak az amerikai külügyminisztérium e-mail-rendszerébe

ked nov 18 , 2014
“Aggodalomra okot adó tevékenységet” észleltek az amerikai külügyminisztérium elektronikus levelezőrendszerének egy részében – közölte híroldalán hivatalos forrásra hivatkozva vasárnap a CNN televízió. Az amerikai diplomáciai tárcánál leállították a nem titkosított e-mail-rendszert, és már dolgoznak biztonságának megerősítésén. A CNN-nek név nélkül nyilatkozó külügyi informátor szerint a tárca titkosított rendszere nem sérült […]
e-mail

És még ez is...