Szijjártó szerint a nagy techcégek beavatkoznak az európai választásokba

1

Szijjártó PéterAz Európai Uniónak biztosítania kell, hogy a nagy technológiai cégek ne tudjanak beavatkozni az elkövetkezendő időszak európai választásaiba – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter az európai uniós tagországok külügyminisztereinek egynapos tanácskozásán. Szijjártó Péter hangsúlyozta: antidemokratikus és veszélyes, ha a nagy technológiai cégek dönthetnek arról, hogy mely politikus használhat szélesebb, mely politikus szűkebb csatornákat a választók eléréséhez. “Veszélyes, ha ezek a cégek dönthetnek arról, hogy mely politikus kommunikálhat, vagy ezek a cégek dönthetnek arról, hogy melyik hír helytálló, és melyik hír hamis” – fogalmazott. A tanácskozáson arra kérte kollégáit, hogy a családok védelme mellett a szólásszabadság megvédését is tűzzék ki célul, és tegyék lehetővé, hogy az Európai Unió biztosítani tudja, hogy a nagy technológiai cégek ne tudjanak beavatkozni az elkövetkezendő időszak európai választásaiba.

One thought on “Szijjártó szerint a nagy techcégek beavatkoznak az európai választásokba

  1. Miután megoldotta a Google Facebook és tsa okozta zavart az Erőben, remélem maradt kis energiája a magyar választási szerver szakszerű karbantartására is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A SIA már optimista

sze júl 14 , 2021
A világ vezető félvezetőgyártóit tömörítő szövetség, a Semiconductor Industry Association (SIA) szerint nőtt a félvezetők globális eladásából származó bevétel májusban havi és éves szinten egyaránt. Tavaly májushoz viszonyítva Európában 31,2 százalékkal, Japánban 20,4 százalékkal, Észak- és Dél-Amerikában 20,9 százalékkal, Kínában 26,1 százalékkal, az ázsiai és csendes-óceáni térségben (Kínát és Japánt […]
ZX-81

És még ez is...