Szijjártó a Microsofttal tárgyalt

Szijjártó Péter Magyarország külgazdasági és külügyminisztere Robert Ivanschitz-cal, a Microsoft Microsoft Közép-Európa, Közel-Kelet és Afrika területének vállalati külső jogi ügyek főtanácsosával tárgyalSzijjártó Péter Magyarország külgazdasági és külügyminisztere fogadta a Microsoft néhány vezetőjét, köztük Robert Ivanschitz-ot a Microsoft Microsoft Közép-Európa, Közel-Kelet és Afrika területének vállalati külső jogi ügyek főtanácsosát, valamint a helyi leányvállalat vezetőjét, Szabó Pétert. megköszönte a Microsoft magyarországi tevékenységét, és hogy több mint száz embernek biztosítanak magas szintű munkalehetőséget.

A digitalizációt gyorsítani, a munkaerő számát növelni, a képzési szintet fejleszteni kell – jelentette ki a miniszter, hozzátéve, hogy mindebben stratégiai partnerként számít a Microsoftra. Áttekintették az Európai Unió versenyképessége előtt álló kihívásokat és egyetértettek abban, hogy számos szabályozási változtatásra van szükség Brüsszelben az EU versenyképességének biztosítása érdekében.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Pályacsúcsot döntött a BudapestGO

ked máj 7 , 2024
ShareTweetPinShareMár több mint ötmillióan töltötték le a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) applikációját, a BudapestGO-t. A BKK tájékoztatás szerint a BudapestGO applikációnak áprilisban minden eddiginél több, 1,4 millió aktív felhasználója volt – ők legalább egyszer használták az alkalmazást -, összesen pedig már több mint ötmillió letöltőt tudhat magáénak. Hétköznaponként jellemzően 270 […]
BudapestGO

És még ez is...