Szigetel a Mobil Simple

szigetKözel egy évi fejlesztés és tesztelés után a Sziget Fesztiválon mutatkozott be az OTP Mobil Simple applikációja. A Simple jelenleg ital automatáknál, éttermi és online ételrendelésnél, valamint mozijegyvásárlásnál használható, de év végéig további funkciók érkeznek. A fejlesztők szerint az okostelefonos fizetésre kifejlesztett megoldások általában csak a fizetési tranzakcióra koncentrálnak, és nem használják ki a telefonban rejlő további lehetőségeket. A Simple erre ad választ, túlmutatva az eddig elérhető applikációkon.

„Egy okostelefon felhasználására rengeteg lehetőség van: mi szerettünk volna egy olyan applikációt létrehozni, ami megmutatja ezeket, így nemcsak egy bankkártyát integráltunk a mobiltelefonba, hanem lefedjük az egész vásárlási folyamatot, a kiválasztástól egészen a fizetésig” – mondta Benyó Péter az OTP Mobil ügyvezetője. Hozzátette, a fejlesztésnél a szolgáltatások kiválasztásakor azt tartottuk szem előtt, hogy melyek azok a mindennapi helyzetek, amelyeket a Simple használatával gyorsabbá, egyszerűbbé tudunk tenni. Az ingyenes alkalmazás már letölthető a Google Play-ből és az Appstore-ból is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Van megoldás az otthon unatkozó öleb felvdítására

hét aug 18 , 2014
A kisállattartás jelentős üzlet a világ minden táján, csak az Egyesült Államokban 55 milliárd dolláros piacot jelent, Magyarországon a kutyatartó háztartások aránya közel ötven százalék. Bár az új technológiák viszonylag lassan szivárogtak be erre a területre, egyre több vállalkozás lát fantáziát az „minden a hálón” (Internet of Everything – IoE) […]