Szerverközpontot épít Debrecenben a Dryvit Profi Kft.

Bana László Dryvit ProfitÚj irodaházat épít Debrecenben, az egykori Magyar Gördülőcsapágy Művek (MGM) területén a Dryvit Profi Kft. – jelentette be a beruházás projektindító rendezvényén a cég ügyvezetője.

Bana László elmondta: az 1952-ben átadott épületegyüttest saját beruházásként vásárolták meg. A régi gyártócsarnokokat két lépcsőben újítják fel. Az első ütemben húszezer négyzetméteren alakítanak ki irodákat, tovább építenek egy ezer négyzetméteres szerverközpontot, amely a nemzetközi vállalatok számára is vonzóvá teheti a fejlesztést. Az első ütem átadását 2021 végére tervezik, a második ütemben pedig, 2023 végéig, további húszezer négyzetméteren alakítanak ki irodákat. A D-Loft Irodaházban 2500-3000 ember dolgozhat majd. A multinacionális vállalatokon kívül a debreceni kis- és közepes vállalkozások, szabadúszók betelepülésére is számítanak – fűzte hozzá Bana. A mintegy nyolcmilliárd forintos beruházást saját forrásból, bankhitelből és támogatásból valósítják meg, ezek arányáról azonban nem tartalmaz információt a társaság közleménye.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az internetre költöztek a Cambridge-i Egyetem könyvtárának kincsei

ked szept 1 , 2020
Isaac Newton angol fizikus, matematikus és csillagász egy jegyzetfüzetét, valamint a Cambridge-i Egyetem könyvtárának egyéb történelmi kincseit is ingyenesen megnézhetik a felhasználók egy új online galériában. Az angliai intézmény egyebek között a Fehér Ház és a londoni British Library példáját követve töltött fel nagyfelbontású képeket gyűjteményének legbecsesebb darabjairól a Google […]
Isaac Newton angol fizikus, matematikus és csillagász

És még ez is...