Szép új világ: a metaverzumban erősítene a Profession.hu

Mártis István Profession.huKét évvel ezelőtt a home office kényszerű és gyors bevezetése állította kihívás elé a munkaadókat és munkavállalóikat, most pedig az irodába való visszatérés teszi próbára mindkét oldalt.

Sokan hozzászoktak az otthoni munkavégzéssel járó kényelemhez és az utazással megtakarított extra időhöz, a vezetők azonban már sok esetben szívesebben látnák a csapatokat bent az irodában, közös munkavégzés közben. Erre a problémára a Profession.hu rugalmas munkaszervezéssel és Metaverzum meeting bevezetésével válaszol. A metaverzum a virtuális valóságra (VR) épül, amely segítségével egy olyan virtuális teret hoztak létre a rendszer fejlesztői, amely mindenki számára bármikor elérhető és használható. A résztvevők önálló entitásként létezhetnek egyedi avatárjaik formájában a digitális és a fizikai világot összekötő, az emberek közötti valóságos távolságot áthidaló térben, miközben valódi közösségi élményben van részük. „A metaverzum lehet a web következő nagy lépése, mérföldköve. Számos munkakörben a világ bármely pontjáról lehet már dolgozni: ez az axióma. VR szemüvegekkel felszerelkezve zökkenőmentesen elérhető a maximális koncentráltság a résztvevők között, amely elképesztő hatékonyságot tesz lehetővé – még a korábban mindig jól bevált közös rajzolás is megvalósítható ebben a virtuális tárgyalóban. Bizonyos típusú és célú ötletelések, a csapatot érintő és igénylő kreatív gondolkodás, a visszajelzés, az értékelő megbeszélések azonban mindig is igényelni fogják a személyesen jelenlétet” – mondja Martis István, , a Profession.hu ügyvezető igazgatója.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Bemutatták a PocketBook Erát

vas jún 5 , 2022
A PocketBook bejelentette a 7 colos kijelzővel szerelt PocketBook Erát, amely már az új generációs E Ink Carta 1200 kijelzővel rendelkezik. A PocketBook Era rendesen megújult: beépített hangszórót és hangoskönyv-támogatást, szövegfelolvasási funkciót, Bluetooth modult, továbbfejlesztett karcállóságot és IPX8 vízállóságot kapott. Az új modell külsejét még kompakttá tették, valamint egy oldalsó […]
PocketBook Era

Friss, ropogós