Személyazonosság-felügyeleti megoldás szolgáltatásként

fingerprintA NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy megújult formában vehetők igénybe a NetIQ személyazonosság-felügyeleti eszközei. A felhőszolgáltatók és rendszerintegrátorok mostantól szolgáltatás formájában (Identity as a Service) is elérhetővé tehetik ügyfeleik számára a NetIQ személyazonosság-felügyeleti termékeit. Emellett a hagyományos módon, közvetlenül a gyártótól továbbra is elérhető a vállalat népszerű, piacvezető Identity Manager megoldása, amelynek segítségével a vállalatok automatizáltan kezelhetik a személyazonosságokat és a hozzáféréseket a szervezeten belül. A termék napokban megjelent, legújabb kiadása új, intuitív felhasználói felülettel rendelkezik, és támogatja többek között a mobilos jóváhagyást.

„Hosszú évek óta pozitív visszajelzések érkeznek a piaci elemzőktől, a szakértőktől és az ügyfelektől a NetIQ személyazonosság- és hozzáféréskezelési portfóliójával kapcsolatban. Ez többek között annak köszönhető, hogy gyorsan alkalmazkodunk az újonnan felmerülő igényekhez. Az egyik ilyen elvárás napjainkban például az, hogy okostelefonokról és tabletekről is egyszerűen használhatók legyenek a termékek. Ennek maximálisan eleget tesz a legfrissebb Identity Manager a mobileszközökre is optimalizált felhasználói felülettel és egy új mobil alkalmazással” – mondta el Hargitai Zsolt, a magyarországi képviselet üzletfejlesztési vezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Prezi alapítói a legbefolyásosabbak

hét okt 27 , 2014
A Marketing&Média idén is összeállította a digitális piac 25 legmeghatározóbb személyiségének rangsorát. 2014-ben a „Top 25 – A Legmeghatározóbb Emberek a Digitális Piacon” listáját Halácsy Péter, Somlay-Fischer Ádám és Árvai Péter vezetik a Prezi színeiben, akiket a tavalyi első helyezett, a 444-es Uj Péter, valamint a Ustream társalapítója, Fehér Gyula […]
Árvai Péter és Barack Obama