Szelfizzen a rokonság: az LG ezt ajánlja karácsonyra

szelfiMásfél hónap múlva itt a karácsony, ezért az LG marketingesei összegyűjtöttek néhány ötletet, aminek biztos, hogy örülnek majd a családtagok: a szülők, a nagyik, nagypapik, a nagynénik, nagybácsik, tesók, unokatesók.

Tiniknek, fiatalabb tesónak, unokatesónak tökéletes ajándék az LG középkategóriás mobiltelefonja, az LG Spirit. Ez a készülék olyan felhasználói élményt és olyan újításokat is elérhetővé tesz, amelyek korábban csak a prémium kategóriájú készülékeket jellemezték. A Gesture Shot segítségével például gyerekjáték a szelfikészítés, a Glance View funkciónak köszönhetően a legfontosabb információkat egy egyszerű ujjmozdulattal érhetjük el a telefon kijelzőjén akkor is, ha az éppen kikapcsolt állapotban van. Egy érintés a képernyőn bárhol és a Touch&Shot funkcióval rögtön fotózhatunk is, a 8 MP felbontású autofókuszos kamerának köszönhetően kitűnő minőségben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Új akkubajnok Lenovo okostelefon érkezett a Telenorhoz

ked nov 17 , 2015
A Lenovo VIBE P1m készülék az átlagosnál kétszer nagyobb akkumulátort kapott, ennek köszönhetően akár kétszer tovább bírja, mint hasonló kategóriájú versenytársai. Az 5 colos, HD felbontású képernyővel rendelkező Lenovo VIBE P1m belsejében 4000 milliamperórás beépített akkumulátor van, amely másfél-kétszer annyi energiát tud tárolni, mint egy tipikus készülékben lévő telep. A […]

És még ez is...