“Szélesvásznú” gamer monitor érkezett a Samsungtól

1

A Samsung Magyarországon is bemutatta minden eddiginél szélesebb, 49 colos képátmérőjű ívelt, CHG90 monitorát. A világ legnagyobb gamer monitora mellett megérkezett a Samsung 27 és 31,5 colos, ívelt CHG70 monitora is a magyar vásárlókhoz.

A gyártó szerint életre kelnek a képek és a legapróbb részletek is hangsúlyt kapnak az eddig csak televíziókra jellemző HDR képmegjelenítésre is képes QLED monitorokon. Mind a CHG90, mind pedig a CHG70 monitor a Samsung quantum dot technológiájára épül, amely elsőként a QLED televíziók termékcsaládjában mutatkozott be a 2017-es CES-en. A QLED quantum dot technológia képpontjai újfajta fémmagra épülnek, és az így megjeleníthető színek lefedik az sRGB színspektrum 125 százalékát, illetve a filmiparban használatos Digital Cinema Initiatives (DCI-P3) szabvány 95 százalékát. Ez minden eddiginél nagyobb színgazdagságot, valamint tűéles és pontos képmegjelenítést garantál a számtalan színárnyalat mindegyikében.

A világ legszélesebb monitorával a gamerek azt érezhetik, hogy a játéktér szinte körülöleli őket. A Samsung CHG90 32:9 képarányú kijelzője 3840×1080 pixeles felbontással dupla Full HD (DPHD) képmegjelenítésre képes. Így szó szerint nagyobb teret kínál a játékosoknak, köszönhetően az ipari szabványokat is meghaladó, 49 colos képátmérőjű szélességének. A CHG90 monitor 1,800R értékű íve és ultraszéles, 178°-os betekintési szöge a legkülönbözőbb nézőpontokból is tökéletes képminőséget garantál — olvasható a Samsung közleményében. A készülék képfrissítési frekvenciája (144 Hz), a válaszideje 1 ms.

One thought on ““Szélesvásznú” gamer monitor érkezett a Samsungtól

  1. LC49HG90DMUXEN cikknéven csaknem bruttó 400,000- Ft-ért korlátlanul (azaz a doboz nem tartalmaz korlátot, viszot 3 db vételekor is ugyanaz az egységár) kapható az itthoni wepshopokban. Mert megérdemeltük.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Pénzfeltöltős nyereményjáték: még mindig sokan bedőlnek

ked szept 26 , 2017
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a lakosság figyelmét arra, hogy egyetlen mobilszolgáltató és szerencsejáték szervező cég sem hirdet pénzfeltöltős nyereményjátékokat. Az elkövetők jellemzően ismeretlen számról hívó, barátságos hangon bejelentkező telefonálók, akik valamely mobilszolgáltató, vagy nem létező szerencsejáték szervező cég nevében mutatkoznak be, majd arról értesítik a hívott felet, hogy nyereményjátékukon […]
Telefon

Friss, ropogós