Százezer szabadalomnál jár a 3M

innovacioA közelmúltban jelentős mérföldkőhöz ért a 3M kutatás-fejlesztés részlege. Ötvenkét, új, saját technológiai megoldás bemutatásával elérték és bejegyeztették a vállalat történetének százezredik szabadalmát. Az amerikai világcég évente közel háromezer szabadalmat jelent be (Magyarországon, a szabadalom.blog.hu szerint évente összesen 700, azaz hétszáz szabadalmat jegyeznek be összesen. A -szerk- megj.).

A társaság első találmányát 1924-ben mutatták be, s talán nem véletlen, hogy napjainkra már 31 milliárd dollár forgalmat ér el vállalat. Évente egyébként a bevétele hat százalékát, megközelítőleg kétmilliárd dollárt fordít kutatás-fejlesztésre a 3M. A társaság közleménye szerint, ez a befektetés az, ami hosszú távon biztosítja a 3M piacvezető szerepét számos területen, így többek közt a munkavédelmi eszközök, a ragasztás – és csomagolástechnika, vagy a gépjármű- és épülettechnológiák terén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Megújult a CRS Portál

csü júl 10 , 2014
Új megközelítésű, letisztult riporting és analitikai megoldás legújabb verziójával lépett a magyar piacra az Avensoft Kft. A Controlling Report System (CRS Portál) célja, hogy betöltse a táblázatkezelők és a robosztus, drága BI rendszerek között fennálló piaci űrt. A CRS Portál ötletét a vállalati riporting és analitika területén felmerülő számos tevékenység […]