Szárnyal a Vodafone

1

vodafone-lisztA Vodafone megnyitotta a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér érkezési oldalán az első repülőtéri mobilkommunikációs szaküzletet. A Vodafone Airport üzletben a reptéri forgalomhoz igazodva – az átlagos napi 8-12 órás nyitva tartásnál hosszabb időben -, naponta 13 órán át várják az ügyfeleket az idegen nyelveket beszélő munkatársak. Az év minden napján nyitva tartó üzletben a Vodafone elsősorban a Magyarországra érkezőknek kínál szolgáltatásokat, feltöltő kártyás csomagokat, de emellett felkészült az esetleg otthon felejtett töltők, fülhallgatók, hálózati átalakítók és egyéb kiegészítők pótlására is, így ezeknek a termékeknek a lehető legszélesebb választékával áll a vevők rendelkezésére. Az üzletben a Vodafone Magyarország teljes kínálata elérhető, így előfizetések megkötésére is van lehetőség.

One thought on “Szárnyal a Vodafone

  1. Ameddig az ország több településén elérhetetlen a vodafon, addig jobb lenne ha kussolnának a fellengzős villogással.Országrészek elhanyagolt hálózatfejlesztésével nem foglalkoznak. Nem törődnek a falun élő emberekkel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Adatlopás: Németország rosszabbul teljesít

szo ápr 5 , 2014
ShareTweetPinShareÚjabb tömeges adatlopást tártak fel Németországban, 18 millió e-mail címet és jelszót szereztek meg illetéktelenek – közölte csütörtökön a verdeni ügyészség, megerősítve a Spiegel Online értesülését. A hírportál beszámolója szerint sok cím .com végződésű, így nem lehet egykönnyen megállapítani, hogy mely országokat érinti az eset, az viszont már tudható, hogy […]

És még ez is...