Számlázz.hu: a svédek már a kamrában vannak

A napokban ötven százalékos tulajdonrészt szerzett a Számlázz.hu-t működtető KBOSS.hu Kft-ben a svéd Visma AS. A norvég központú, felhőalapú szolgáltatatásban erős Visma az üzleti szoftverek és e-kereskedelmi informatikai fejlesztések területén tevékenykedik. A Számlázz.hu felhasználói továbbra is az eddig megismert szolgáltatási csomagokat vehetik majd igénybe, változatlan árakon, viszont egyre bővülő kényelmi funkciókkal. “Ez a partnerség olyan további, emelt értékű üzleti szolgáltatások lehetőségét nyitja meg a Számlázz.hu felhasználói számára, melyeknek egyértelműen ők, és az ő vevőik lesznek a nyertesei“ – mondta Stygár László, a Számlázz.hu egyik alapító-tulajdonosa, szolgáltatásfejlesztési vezetője.

Az üzlet tető alá hozásában tranzakciós tanácsadóként az Invescom, stratégiai tervezőként pedig a Smart Commerce Consulting vett részt.

Next Post

Máthé távozott a Magyar Telekom-tól

hét okt 15 , 2018
ShareTweetPinShareA Magyar Telekom szűkszavú közleményben jelentette be, hogy Máthé Balázs jogi és társasági ügyekért felelős vezérigazgató-helyettes, az Ügyvezető Bizottság tagja 2018. december 31-én közös megegyezéssel távozik a társaságtól. A jogi és társasági ügyekért felelős vezérigazgató-helyettesi terület 2019. január 1-jétől közvetlenül Rékasi Tibor vezérigazgató irányítása alá tartozik. ShareTweetPinShare

És még ez is...