Számítógépeket lopott a munkahelyi szarka

raktarA budaörsi rendőrök az értékesítés közben fogták el a két bicskei gyanúsítottat, R. Zsolt 38 éves és N. Ferenc 26 éves bicskei lakosokat — írja a police.hu. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint N. Ferenc a munkavégzése során egy biatorbágyi raktárhelyiségből eltulajdonított két számítógépet, majd azokat a 38 éves gyanúsított segítségével megkísérelte értékesíteni az interneten. A hirdetésre felfigyelt a biatorbágyi telephely egyik munkatársa, aki vevőként jelentkezett az egyik gépért, majd értesítette a rendőrséget.

A bejelentő a két férfival 2015. augusztus 7-én egy bicskei étteremben 17 óra körüli időben találkozott, ahol a gyanúsítottak megpróbálták eladni neki a bűncselekmény elkövetéséből származó számítógépet. Ekkor a budaörsi rendőrök is megjelentek és R. Zsoltot, valamint N. Ferencet a helyszínen elfogták és előállították. A nyomozók mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki. A büntetőeljárást ellenük – szabadlábon hagyásuk mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Újragondolták a dolgokat az Acernél

hét aug 10 , 2015
Az Acer a napokban jelentette be az újragondolt, vékony, pehelykönnyű és hordozható tablet-újdonságát. Mindent hordoz, amit az eddigi hasonszőrű modellek, stílusságot, egyszerű használatot, átláthatóságot: ez az Iconia One 7. Az eszköz megvehető a “klasszikus” tartan-mintázatú hátlappal, amit csúszás- és karcementes bevonattal láttak el Charcoal Black és Peacock Blue színekben. Választható […]