Szakmányban lopják a mobiltelefonokat

mobil-tolvajAz Ózdi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytatott eljárást, mert 2015. június 6-án 23 órát megelőzően egy ózdi szórakozóhelyen ismeretlen személy eltulajdonította egy huszonöt éves nagyvisnyói fiatalember mobiltelefonját. A bevetett rendőri intézkedések eredményeként az ügyes egyenruhások 2015. augusztus 20-án megtalálták, majd K. Attila huszonnyolc éves ózdi lakostól lefoglalták az eltulajdonított készüléket. Az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársa még a lefoglalás napján visszaszolgáltatta a sértettnek korábban eltulajdonított értékét.

Enyingen viszont a Hősök terén lévő áruház biztonsági őre kért rendőri segítséget 2015. augusztus 25-én este, mivel a boltban feltartóztatott egy férfit, aki korábban négy különböző alkalommal négy mobiltelefont tulajdonított el az üzletből. A kiérkező rendőrök N. Zoltánt az Enyingi Rendőrőrsre előállították, ahol lopás vétség elkövetésének erősen megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nem bírunk internet nélkül nyaralni

pén aug 28 , 2015
A magyarok 15 százaléka szerint nélkülözhetetlen az internet használata a nyaralás megtervezéséhez, és 8,2 százalék számára az utazás alatt is alapvetően fontos az internetkapcsolat. A magyarok 40,1 százaléka keres utazási ajánlatokat a keresőmotorok segítségével és 63,3 százalék gyűjt ugyanilyen módon részletes információkat a célállomásról. 19,1 százaléknak döntési szempont a szállásfoglalásnál, […]

És még ez is...