SUSE: van megoldás a konténerek menedzselésére

SuseA konténertechnológia fontos problémákat old meg, de új kihívásokat is teremt. Mivel egyszerűsíti az alkalmazások fejlesztését, hordozását és bevezetését, egyre több helyen használják. Az azonban gyakran nehézséget okoz, hogy ezt a nagy mennyiségű konténert egységesen és összehangoltan kezeljék, és el tudják osztani a terheléseket az egyes konténerek között. A SUSE szakértői szerint van megoldás: a Rancher.

A Rancher konténermenedzsment-eszközzel egyetlen jól használható és jól átlátható rendszerben felügyelhető akár több ezer konténer, legyenek bárhol: a nyilvános vagy privát felhőben, a peremhálózatokon vagy a cég saját adatközpontjában. A Rancher minden szükséges eszközt és technológiát magába foglal, ezért egyszerre vezérlő rendszer, monitorozó eszköz és egy olyan megoldás, amellyel telepíthetők és kezelhetők a konténerek. A konténeres fürtök telepítésére több különféle lehetőséget biztosít, például a legfontosabb felhőszolgáltatóknál vagy a privát felhőben, de az edge környezetekben és a helyi adatközpontokban telepített fürtöket is lehet importálni a rendszerbe. Az eszköz a vállalati szintű biztonságról is gondoskodik azáltal, hogy lehetővé teszi a személyazonosságok kezelését, ami alapján biztosíthatók a hozzáférések a Kubernetes fürtökhöz. Ezzel a megoldással tehát a cégek rendkívül könnyen és gyorsan használatba vehetik a konténereket még akkor is, ha korábban nem használtak ilyen technológiát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az év multimédiás okostelefonja: Xperia 1 III

hét aug 23 , 2021
Az Expert Imaging and Sound Association (EISA) díjátadón a Sony új mobiltelefonját, az Xperia 1 III-at -ami inkább okosfényképezőgép, amivel telefonálni is lehet- Az év multimédiás okostelefonjának választották. A Sony Xperia 1 III-at az Alpha-szériás kamerák mérnökeivel közösen fejlesztették, amelyek az autofókusz-technológiájukról nevezetesek. A telefon gyors, pontos, folyamatos autofókuszt (AF) […]
ZX-81