SUSE for SAP: minimax

linuxA NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy a SUSE felkészült a virtualizált SAP rendszerek működtetésének támogatására. Amint a SUSE képviselője a nemrégiben megrendezett SAP TechEd konferencián elmondta, az SAP-termékek futtatásához optimalizált SUSE Linux fejlesztése során kiemelt figyelmet fordítanak a tervezett és nem tervezett állásidő csökkentésére, a rendelkezésre állás növelésére, valamint a teljesítmény optimalizálására. A jövőben a virtualizált SAP-rendszerek támogatása is egyre nagyobb szerepet kap. A Suse minimális állásidőt és maximális teljesítményt ígér a SAP rendszereknek is.

A két gyártó folyamatosan dolgozik a SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications továbbfejlesztésén. Az SAP alkalmazások futtatásához optimalizált megoldás integrált terméktámogatást, speciális operációsrendszer-módosításokat, valamint minősített, nagy rendelkezésre állást biztosító komponenseket tartalmaz. A szoftver rendkívül népszerű az SAP-ügyfelek körében, az SAP HANA felhasználói esetében már összesen 99,5 százalékos piaci részesedéssel rendelkezik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

2014 az online kasza éve volt

ked dec 30 , 2014
Kaszáltak az internetes bűnözők idén — derül ki a Kaspersky Lab és a B2B International közös kutatásából. E szerint az elmúlt év során a válaszadó felhasználók közel fele szembesült idén pénze ellopására irányuló online fenyegetéssel. Ugyanakkor a nem pénzügyi célú kibertámadások is okoztak előre nem látható kiadásokat. A kiberbűnözők a […]
dollár

Friss, ropogós