SUSE Cloud-alapú hibridfelhő-megoldás: itt az első fecske

cloudA NetIQ Novell SUSE bemutatta a UShareSofttal együtt fejlesztett UForge for SUSE Cloudot. A SUSE Cloud az OpenStack projekten alapuló, nyílt forráskódú platform, amely lehetővé teszi a vállalatok számára a privátfelhő-környezetek kialakítását és kezelését. A UForge for SUSE Cloud az első, a SUSE Cloud rendszerre épülő, azonnal futtatható hibrid megoldás, amellyel a szervezetek egyszerűen migrálhatják informatikai szolgáltatásaikat privát felhőbe, és egyetlen, integrált rendszerben felügyelhetik a nyilvános és privát felhőket.

„A vállalati ügyfelek nem szívesen térnek át olyan felhőalapú megoldásokra, ahol nincs lehetőségük a szoftverek felügyeletére és ellenőrzésére. Közös termékünket használva a szervezetek egy ilyen átállás után is egyszerűen kézben tudják tartani a szoftverek felügyeletét mind a privát, mind a nyilvános felhőkben. Az ügyfelek a bizalmas adatokat egy privát SUSE Cloud környezetben tárolhatják, miközben a felhasználóik számára a publikus felhő előnyeit is garantálják” – mondta el Hargitai Zsolt, a Magyarországi Képviselet üzletfejlesztési vezetője.

A UForge for SUSE Cloud lehetőségei
Szervermigráció élőben
Konzisztens működés hibrid felhőkben
Integrált vállalati alkalmazáskatalógus
Szállítófüggetlenség

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A hülyeség ellen nevetéssel tiltakoznak a török nők

sze júl 30 , 2014
A Twitterre és más közösségi oldalakra feltöltött nevetős szelfikkel tiltakozott számos török nő az ország miniszterelnök-helyettesének azon kijelentése ellen, miszerint “az erkölcsös nők nem nevetnek nyilvánosan”. A BBC brit közszolgálati adó hírportáljának szerdai gyűjtése szerint a politikus hétfői kijelentése óta mintegy 300 ezer bejegyzés született a Twitter mikroblogokon és az […]

Friss, ropogós