Súlyos traumát okozhat az internetes zaklatás


Súlyos traumákat okozhatnak az internetes zaklatások a fiataloknak, akik könnyen bűncselekmények áldozataivá válhatnak. A szülők, a technológiai vállalatok és a civil szervezetek felelőssége, hogy a gyerekek számára az internet a tudás és a lehetőségek forrása maradjon és ne a veszélyeké. A Microsoft a Biztonságos Internet Napján mutatta be a Windows operációs rendszerhez kapcsolódó biztonsági megoldásait.

A Biztonságos Internet Napja alkalmából február 9-én a Microsoft és a Digitális Tudás Akadémia szakértői fórumot szervezett az internetező gyerekek védelméről, a megszólaló szakemberek mellett maguk az érintettek, azaz magyar kisiskolások is részt vettek az eseményen, akik szingapúri társaikkal Skype-on vitatták meg annak lehetőségeit, hogy hogyan kerülhetik el az őket is kéretlenül megcélzó, mégsem nekik való tartalmakat, annak érdekében, hogy az internet információs forrás és szórakozási lehetőség maradjon számukra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Epson: 25 000 lumen fényerejű 3LCD lézerprojektor még idén

hét febr 15 , 2016
Az Epson bemutatta két új Pro AV projektor termékcsaládját, illetve a világ első 25 ezer lumen fényerejű 3LCD lézerprojektorát. A gyártó új készülékei között megtalálhatóak a cég első installációs lézer fényforrással szerelt modelljei is, amelyekkel az Epson tovább kívánja erősíteni szerepét a piacon. Az új, 25 000 lm fényerejű lézer […]

És még ez is...