Stratégiai partnerségre lépett a Telenor-csoport és a Netflix

Globális stratégiai partnerséget kötött a Telenor-csoport és a Netflix internetes televíziós tartalomszolgáltató – közölte a távközlési társaság magyarországi leányvállalata.

Az együttműködés első lépéseként a norvég tévészolgáltatók közül a Telenor elsőként nyújt set-top boxba integrált Netflix-szolgáltatást a Telenor-csoporthoz tartozó Canal Digital Cable kábel- és műholdas televíziós szolgáltató ügyfelei számára. Az előfizetők a Netflix eredeti sorozatait, mozifilmeket és gyerekműsorok széles választékát érhetik így el, a Telenor pedig biztosítja, hogy ügyfelei telenoros számlájuk terhére vehessék igénybe a Netflix szolgáltatását. A közlemény szerint a Telenor más piacokon is tervezi a set-top box integráció megvalósítását, de azt nem közölték, hogy más országokban mikor válhat elérhetővé a szolgáltatás.

A Telenor Magyarország Zrt. a 2015-ös lezárt üzleti évben 157,833 milliárd forint árbevételre tett szert a nyilvános adatok szerint, ami 772 millió forinttal haladta meg a cég 2014-es bevételét. Adózott eredménye 2015-ben 22,612 milliárd forint volt, ami 1,395 milliárd forinttal maradt el az előző évitől.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Tech Data - Avnet: 2,6 milliárd dolláros felvásárlás

csü márc 2 , 2017
Mintegy 2,6 milliárd dollárért (754 milliárd forint) felvásárolta a floridai Tech Data Corporation a New York-i székhelyű Avnet Inc. technológiai megoldásokkal foglalkozó üzletágát – közölte a Tech Data. A tájékoztatás szerint a Tech Data, amely az információtechnológiai termékek, szolgáltatások egyik legnagyobb nagykereskedelmi forgalmazója a világon, mintegy százmillió dolláros éves megtakarítást […]
Dolláreső

És még ez is...