Stratégiai megállapodást ír alá a Kormány és az EPAM

EPAM-eredmenyekStratégiai megállapodást kötött Magyarország Kormánya és az EPAM Systems Kft. Az amerikai központú és tulajdonú szoftverfejlesztő társaság főképpen a pénzügyi, a turisztikai és vendéglátóipari, a kiskereskedelmi ágazatokban, valamint a médiában, a szórakoztatóiparban és az egészségügyi ágazatban ismert a digitális megoldásairól. Az EPAM-nak négy kontinensen, 25 országban vannak képviseletei, Magyarországon 2004 óta van jelen. Budapesten, Szegeden és Debrecenben több mint 1500 embert foglalkoztat. A stratégiai megállapodásnak köszönhetően az EPAM további közel ezer munkavállalót tervez felvenni 2018-ig hazánkban. A cég és a kormány többek között kutatás-fejlesztésben és gyártásfejlesztésben is elmélyíti együttműködését.

Az EPAM a 2010-es rendszerváltás óta hasít. A társaság az elmúlt hat évben több, mint ötszörösére növelte a forgalmát és az üzemi eredményét is (lásd táblázat).


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Never ending story: újrakezdik a Hillary Clinton e-mail-botrány vizsgálatát

szo júl 9 , 2016
ShareTweetPinShareÚjraindítja az amerikai külügyminisztérium belső vizsgálatát Hillary Clinton volt külügyminiszter és munkatársai e-mail-botrányának ügyében – jelentette be a külügyi szóvivő helyi idő szerint csütörtök későn este. John Kirby, a külügyminisztérium szóvivője közleményben jelentette be: a tárca újrakezdi a belső vizsgálatot annak megállapítására, hogy Clinton és legfontosabb munkatársai hanyagul kezelték-e a […]
ZX-81

És még ez is...