Stratégiai együttműködésben a Simple és a Samsung

smartwatchA Simple, az OTP Mobil alkalmazása és a Samsung közösen dolgozik az okostelefonos fizetés elterjesztésén — jelentették be az együttműködő felek. A közös kezdeményezések között szerepel, hogy a magyar mobilfizetési megoldáson dolgozó csapat a koreai gyártó legújabb készülékére, a Magyarországra decemberben érkező Gear S okosórára is fejleszt majd. Ezen felül bejelentették, hogy a Simple alkalmazás még idén újabb szolgáltatásokkal bővül: parkolhatunk, autópálya matricát vehetünk, taxizhatunk és a szórakozóhelyek aktuális programjaiba is beleshetünk majd a mobilunkkal.

Piller Gábor, a Samsung vállalati üzletágának vezetője elmondta, hogy a Dél-Koreai társaság és a Simple együttműködésének keretében elsőként azt vizsgálják, hogyan vonható be az okosóra a mobillal történő vásárlási folyamatba. A Simple és a Samsung partnersége további izgalmas lehetőségeket is hordoz magában, melynek köszönhetően az okos eszközök még több funkciója és tudása válik hamarosan elérhetővé a mobil fizetési és vásárlási folyamatokban. A Simple egyébként egy olyan, magyar fejlesztésű alkalmazás, amely a mobilfizetés mellett számos olyan funkcióra képes, amivel egyszerűbbé teszi az életet. Ez igazán egyszerű.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Új Pocketbook a piacon: aki a nagyot szereti, rossz ember nem lehet

sze okt 29 , 2014
A Pocketbook legújabb e-Ink technológiájú könyvolvasóját azok fogják szeretni, akiket eddig a kis, zsebméret tartott vissza az e-könyvek olvasásától. Az új Pocketbook InkPad képernyőmérete megegyezik egy átlagos könyvlapéval, lényeges különbség azonban, hogy segítségével a valaha elolvasott és elolvasni kívánt összes könyvünket magunknál hordhatjuk, a mindössze 350 gramm súlyú kütyüvel. A […]
könyv