Strapabíró 5G mobilinternet hotspotot mutatott be a CAT

Cat Q10 5G hotspotAz új Cat Q10 5G egy strapabíró mobilinternet router, ami extrém körülmények közt is nagy sebességű kapcsolatot biztosít.

A Bullitt Group, a Cat phones globális licencpartnere bemutatja a Cat Q10 hotspotot. A Cat Q10 megbízható és gyors kapcsolatot biztosít több eszköz számára, kifejezetten szabadtéri használatra tervezve. IP68 szabvány szerint bírja a port és az esőt, a Mil-Spec 810H szabványnak való megfeleléssel pedig huzamosabb időn keresztül is ellenáll a hideggel és az esővel szemben, és tesztelték 1,8 méterről való leejtés során is. A nagyméretű, 5300 mAh-s akkumulátorral, amelyet akár a felhasználó is kicserélhet, a csatlakoztatott eszközök hosszú ideig online lehetnek. A Cat Q10 egyszerűen hordozható eszköz, kialakításakor elsősorban a szabadtéri használat körülményeit vették figyelembe. Ennek megfelelően praktikusan használható például kültéri munkavégzéskor, rendezvényeken, pop-up üzletekben vagy egyéb ideiglenes helyszíneken.

A Cat Q10 gyorsan és egyszerűen üzembe helyezhető, és egyszerre akár 32 eszköz biztonságos csatlakoztatására képes. Wifi 6 és 5G előnyeit kihasználva megbízható kapcsolatot biztosít. Emellett fejlettebb adatvédelmi és biztonsági beállításokat nyújt titkosítással és a privát biztonságos hálózat előnyeivel, túlmutatva a nyilvános wifi hotspotok által nyújtott lehetőségeken. A Cat Q10 nagyméretű akkumulátorral rendelkezik, hogy a csatlakoztatott eszközök hosszú ideig, akár tíz órán keresztül, online lehessenek. Ha további üzemidőre van szükség, a felhasználók másik akkumulátort helyezhetnek a routerbe.

“Ez a tökéletes megoldás azok számára, akik szeretnék kihasználni az 5G erejét, amikor a szélessávú internet nem elérhető vagy megbízhatatlan” – mondta Pete Cunningham, a Bullitt Group termékportfóliójának alelnöke. “Mint minden Cat phones termék, a Cat Q10 strapabíró tulajdonságai biztosítják, hogy bárhol megállja a helyét, ahol csak szükség van rá. A Cat új termékkategóriában jelenik meg a Cat Q10 eszközzel, alátámasztva folyamatos innovációnkat és vezető szerepünket a strapabíró szektorban.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Megvan a csodaszer az adathalász próbálkozások ellen

ked márc 1 , 2022
Védelmet nyújt az adathalász próbálkozások ellen, ha a közmű- és energia számlákat csoportos beszedési megbízás útján vagy a szolgáltatói applikációk segítségével egyenlíti ki az ügyfél – hívta fel a figyelmet a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH). A csoportos beszedés fizetési mód automatikus és biztonságos, hiszen a beszedés kizárólag kiállított […]
Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal

Friss, ropogós