Startup mágnessé válna az SM 2015

sm-konferenciaAz SM 2015 (a volt SmartMobil) ad otthont a CEE Lift Off! közép-kelet-európai startup versenynek. Az OXO Labs és a LOFFICE által szervezett megmérettetés célja, hogy a régió legígéretesebb startupjait Budapestre hozza. Az izgalmas és pörgős showelemekkel vegyített verseny tétje nagy: a független zsűri által kiválasztott győztes 15 ezer eurós finanszírozásban részesül, valamint a Budapest leginnovatívabb irodájaként számon tartott Loffice falai között vehet részt az OXO Labs fél éves akcelerátor programjában. A legfrissebb mobil- és okostechnológiai trendek felvonultatása mellett az SM 2015 egyik kiemelt célja, hogy a magyar startupok érvényesülését támogatva bemutassa a techcégépítés és a nemzetközi siker receptjeit.

A hazai és a német startup világ közötti együttműködést, szakmai párbeszédet segíti elő a SMartUP! Berlin-Budapest elnevezésű berlini konferencia a Collegium Hungaricum Berlin szervezésében. Az SM 2015 első napjával, április 8-ával párhuzamosan zajló németországi partneresemény online kapcsolódik a budapesti konferenciához. Az SM 2015 startup szekciója keretében kölcsönös élő közvetítésekre, illetve videokonferenciákra kerül sor. A két rendezvény közötti együttműködés célja, hogy összekösse a két főváros egyre jobban kibontakozó startup ökoszisztémáját, teret adva a tapasztalatcserének és elősegítve konkrét szakmai és üzleti partnerségek kialakulását.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

ATEN VM1600, a zökkenőmentes közvetítésért (x)

hét márc 16 , 2015
A VM1600 16×16 portos Moduláris Mátrix Switch rugalmas hozzáférést és valósidejű vezérlést biztosít, több helyi és távoli A/V bemeneti eszközhöz. Egymástól függetlenül kapcsolhat video és/vagy audio tartalmat különböző kijelzőkre, projektorokra, hangszórókra az eszköz felületén elhelyezkedő nyomógombokkal. A beépített, úgynevezett Scaler folyamatosan kódolja a video formátumát annak érdekében, hogy zökkenőmentes, valósidejű […]

És még ez is...