Sose gondolnád mire képes egy okosóra

oraA Samsung Gear S2 okosóráihoz már számos érdekes app használható. Például Über sofőrt a mobiltelefon elővétele nélkül lehet hívni, a Yelp for Gear applikáció segítségével pedig közelben lévő éttermeket, boltokat és szolgáltatások tudunk keresni az okosóráról, sőt, fel is hívhatjuk azokat, vagy útvonaltervet is kaphatunk a megtalálásukhoz. A legfontosabb utazási információnkat, beleértve a valós idejű repülőjárat értesítések a TripCase applikációval érhetők el. A Gear S2-vel nem kell többé fém kulcsokkal bajlódni: a Yale Real Living Lock-hoz tartozó Yale Digital Keys lehetővé teszi az egy mozdulattal történő nyitást-zárást, illetve a kulcsok családtagokkal vagy barátokkal való megosztását. Az Unikey-jel pedig érintés alapon vezérelhetők az okos zárak: ezentúl a lakás, az üzlethelyiség, vagy a hotelszoba egyszerűen nyitható és zárható az okosórával.

Az üzenetek, értesítések egy pillanat alatt hozzáférhetőek a Voxer applikáción keresztül. Ez a kommunikáció legegyszerűbb módja – akár egy walkie-talkie a csuklón. A Gear S2-vel a mindennapi vásárlás legjobb eszközei azonnal elérhetőek. A FidMe gondoskodik arról, hogy minden hűségkártya, kupon, és in-store értesítés megjelenjen az okosórán, a Groupon Gear S2-re optimalizált alkalmazása pedig segít rátalálni a környékbeli üzletek legkedvezőbb ajánlataira. Emellett a felhasználók akár készpénz és okostelefon nélkül is intézhetik vásárlásaikat, és élvezhetik különböző offline szupermarketek és éttermek szolgáltatásait az Alipay fizetési rendszerével.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Van az a pénz, amiért bárki nézheti a TVGO műsorait

ked szept 8 , 2015
Néhány napja senki nem maradhat le a televízió élő adásairól, ugyanis már nemcsak Magyar Telekom TV-előfizetők követhetik nyomon a kedvenc tévéműsorokat mobileszközeiken a neten a TVGO-val, hanem bárki, a telekomos TV-előfizetéssel nem rendelkezők is vásárolhatnak bankkártyás fizetéssel tévécsomagot vagy MoziKlub-előfizetést a TV GO-n. A Magyar Telekom TV-előfizetők továbbra is külön […]
Tévénézés, televízió

Friss, ropogós